Veelgestelde vragen

Magnifico.be

Magnifico.be  is de grootste en meest gevarieerde collectie geschenken in de Benelux. 24/7 kun je via internet geschenken uitkiezen en bestellen voor vrienden, familie, klanten of collega’s. De geschenken worden bij jezelf of bij de gelukkige thuis afgeleverd.

Klik op deze link en volg ons stappenplan. Heb je nog vragen, contacteer ons via het contactformulier of op 02 251 89 66.

Jazeker. Magnifico.be  is een bijzonder vernieuwend relatiegeschenk voor klanten, partners of medewerkers. Voor bedrijven is er eveneens een bijzonder eenvoudige bestelprocedure.

Van over de hele wereld kun je geschenken bestellen bij Magnifico.be

Ja. Bij het bestellen kun je aangeven op welke datum we jouw geschenken moeten afleveren. Fysieke geschenken kunnen alleen afgeleverd worden op dagen dat er post bedeeld wordt. Een specifiek tijdstip beloven kunnen we niet, dat hangt af van de postronde.

Bedrijven kunnen ook kiezen om hun Magnifico.be-boxen op een afgesproken tijdstip op één centrale locatie te laten afleveren.

Natuurlijk! Veel klanten doen dat. Bij het bestellen geef je als afleveradres jouw eigen (e-mail)adres op. De box of de e-geschenken worden dan bij jou afgeleverd, en je kunt er de gelukkige persoonlijk mee verrassen.

De leveringstermijn kan tot 3 weken oplopen, afhankelijk van het gekozen product.  We proberen echter de leveringstermijn zo beperkt mogelijk te houden.

Zodra je besteld hebt, ontvang je een bevestigingsmail met de details van jouw bestelling.

Het kan gebeuren dat een mail niet goed aankomt. Gelieve

  • eerst te checken of de mail niet door jouw spamfilter geblokkeerd werd;
  • info@magnifico.be  aan te duiden als safe sender.

Als de mail daarna nog niet doorkomt, stuur dan een mail naar info@magnifico.be.

De postbode brengt de geschenkbox mee op zijn dagelijkse ronde. Hij heeft wel een handtekening nodig vóór hij de box mag afgeven. Geeft de gelukkige niet thuis, dan kan hij zijn Magnifico.be -box afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor, wanneer hem dat het beste uitkomt. Sowieso stoppen we de geschenkbox nooit in de bus. Dat zou zonde zijn.

Nee, helaas niet. Aangezien verschillende partijen bij de levering van jouw geschenken betrokken zijn (geschenkenleverancier, betalingsfirma Ogone, Taxipost, …), is het risico op fouten te groot als je jouw bestelling annuleert.

Online betalen kan met MasterCard, Visa en Maestro (de internationale service op jouw gewone bankkaart). Hou in die gevallen steeds jouw kaart bij de hand. Afrekenen kan ook met de pc-bankingpakketten van KBC, Dexia en ING. Magnifico.be  legt daarvoor op het einde van de bestelprocedure een link met het pakket dat je gebruikt.

Betalingen bij Magnifico.be verlopen via onze gecertificeerde partner Ingenico. Die heeft jaren ervaring opgebouwd met beveiligd online betalen. Lees alles over de werkwijze van Ingenico.

Natuurlijk. Helemaal aan het eind van de bestelprocedure vraagt Magnifico.be  je of je een factuur nodig hebt. Je kunt dan jouw facturatiegegevens invullen.

De levering van geschenken is gratis bij bestellingen hoger dan 25€. Voor de levering van  geschenken  lager dan 25€, vragen wij volgende transportkosten :

Land Verzendkosten
België € 5,16

Dat bedrag komt dan bovenop de waarde van de geschenken.

Sorry, dat kan niet. Door verschillende aspecten (geldigheidsdatum geschenken, transportkosten heen en terug, administratie, facturatie) kunnen geschenken niet omgeruild worden. We hopen dus dat de schenker je goed genoeg kent om te weten waar je het meest van houdt.

Met die Magnifico.be cadokaart kun je naar hartenlust shoppen in de collectie geschenken. Bij de afrekening kun je dan de geschenkcode invullen die op jouw Magnifico.be cadokaart staat. De waarde van de Magnifico.be cadokaart wordt dan afgetrokken van het totaal van jouw bestelling. Als je verschillende Magnifico.be cadokaarts ontvangen hebt, dan kun je de respectievelijke geschenkcodes achter mekaar invullen in het overeenkomstige veld. Magnifico.be  telt dan de waarden van de verschillende Magnifico.be cadokaarten op en trekt het totaal af van het te betalen bedrag. Let wel: een Magnifico.be cadokaart moet je in één keer opgebruiken. Zorg dus dat het bedrag van jouw bestelling minstens even hoog is als de waarde van jouw Magnifico.be cadokaart, anders is het verschil verloren.

Dat is Magnus Business Gifts. Lees er alles over op onze website.